GALERIJA SLIKA


ZABAVA

A što ovdje još dodati? Naši korisnici koriste svaku priliku da se odlično provedu. Fotografije govore više od tisuću riječi.
Radi obilježavanja rođendana našeg korisnika iz Dnevnog boravka pogledali smo film „Avatar“ u kinu. S druge strane, naši su korisnici u Domu odgledali projekciju filma „Tko pjeva zlo ne misli“ te se prisjetili starih dana.
Proslava Dana žena samo sa ženama u Domu. Ukrasili smo stol sa svijećicama, složili kolače i grickalice, sok i kavu. Podružile smo se uz razgovor i muziku. Naravno bez ustručavanja ogovaranja muških…
Obilježavanje Dana kruha uz radnog terapeuta i socijalnog radnika. Korisnici su samostalno sudjelovali u pripremi i izradi kiflica kojima smo kasnije svi počastili.
Obilježavanje Noći vještica tako da smo rezbarili bundeve. Većina se korisnika uključila u aktivnosti te su se lijepo proveli i zabavili. Na kraju smo proglasili najljepšu bundevu te istima ukrasili Dom.
Šetnja gradom i odlazak u kazalište s našim korisnicima.
Maškare redovito obilježavamo svake godine uz čitanje fašničke presude i tradicionalno spaljivanje fašnika. Također sudjelujemo u organiziranim povorkama (Sv. Križ Začretje, Samobor).
Samostalno stanovanje omogućuje našim korisnicama veću mogućnost izbora. Kamo otići i s kim, upoznavanje grada i mjesta u gradu na kojima neke nikada nisu ni bile. Pa tako šeću Botaničkim vrtom, Zrinjevcem, Gornjim gradom, druže se, piju kavu, sok, upoznaju nove ljude...
Advent u Zagrebu
Odlazak u kino Zabok gdje smo gledali kazališnu predstavu "Više sreće drugi put", AKUD Gornje Jesenje.